Pěstování jedlých hub /
by: Jablonský, Ivan
Published: (1985)
Receptury teplých pokrmů /
Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.
Saved in:
Main Author: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Divec :
R plus,
2012
|
Edition: | 6. vyd. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Pěstování jedlých hub /
by: Jablonský, Ivan
Published: (1985) -
Rychlé recepty do 20 minut : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích /
by: Darbonne, Caroline
Published: (2007) -
Nejrychlejší moučníky /
by: Pechová, Jaroslava, 1950-
Published: (2004) -
Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života /
by: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Published: (2010) -
500 veganských receptů : ohromná paleta lahodných pokrmů : od chilli a gulášů po koláče, nákypy a sušenky /
by: Steen, Celine
Published: (2013)