Receptury teplých pokrmů /

Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.

Hlavní autor: Runštuk, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Divec : R plus, 2012
Vydání: 6. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svatava

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700341030 341030 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 2x