Plané rostliny a jejich použití v kuchyni : poznávání, sběr, příprava /

Tato kniha vám pomůže nacházet a připravovat vzácnosti z přírody s bohatým obsahem vitamínů. Rostliny jsou řazeny podle stanovišť a jejich portréty informují o znacích, biologii, historii, tradici, o sběru a o přípravě.

Hlavní autor: Scherf, Gertrud, 1947-
Další autoři: Volf, Miroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Plzeň : BETA-Dobrovský ; 2005
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svatava

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700315300 315300 SVA 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x