Darebák David a jídlo /
Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě vě...
Main Author: | Simon, Francesca |
---|---|
Other Authors: | Ross, Tony, 1938-, Kubrichtová, Gisela |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
BB / art,
2014
|
Edition: | 1. vyd. v českém jazyce |
Series: |
Darebákova škola
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: |
Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o jídle – ve stylu Darebáka Davida! |
---|---|
Physical Description: |
107 s. : il. |
ISBN: |
978-80-7461-472-9 : |