Darebák David a jídlo /

Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě vě...

Full description

Main Author: Simon, Francesca
Other Authors: Ross, Tony, 1938-, Kubrichtová, Gisela
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : BB / art, 2014
Edition: 1. vyd. v českém jazyce
Series: Darebákova škola
Subjects:
B
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o jídle – ve stylu Darebáka Davida!
Physical Description: 107 s. : il.
ISBN: 978-80-7461-472-9 :