Padělatelé - Morrow, Bradford, 1951- (Ikar, 2016)
William Butler má neobyčejný kaligrafický talent. Lépe řečeno je to vynikající padělatel historických rukopisů. Když je však jeho švagr, sběratel vzácných tisků a rukopisů, brutálně zavražděn a Williamovi začnou chodit výhružné dopisy, psané perfektními rukopisy dávno mrtvých spisovatelů, začnou se nad ním stahovat černá mračna…