Dnes v noci zemřeš - Sten, Viveca, 1959- (Severský krimiromán)
Čtvrtá kniha ze série Vraždy na Sandhamnu. Když byli kriminální inspektor Thomas Andreasson a jeho kolegyně Nora povoláni k případu údajné sebevraždy mladého studenta Marcuse, narazili na podezřelé nesrovnalosti, a proto případ začali vyšetřovat jako vraždu...