Smrtící stvoření - Robb, J. D., 1950- (Metafora, 2013)
Březen 2060, New York, je ohavná zima a vyšetřovatelka Eva Dallasová pátrá po vrahovi mladé ženy, jejíž nahé a znetvořené tělo se našlo uprostřed zasněženého parku. Zvládne Eva šílence včas najít a učinit jeho řádění přítrž?