Eliška a statečný princ - Kimpton, Diana, 1949- (Princezna a poníci, 2007)
Napínavé dobrodružství s Eliškou a poníky pokračuje. Eliška se spřátelí s princem Jankem, který má také moc rád poníky a začnou společně podnikat dobrodružné výpravy. Poníci se ale chovají divně! Pokaždé se na lesní stezce podél zdi nečekaně zastaví a za žádnou cenu nechtějí pokračovat dál. Co je příčinou jejich velkého strachu? Bude nakonec záhada vysvětlena? Dozvíte se v nové řadě Princezna a poníci.