Bridgertonovi. - Quinn, Julia, 1970- (Ikar, 2021)
Další z milostných románů odehrávající se v Anglii, v 1. polovině 19. století. Milostný skandál v londýnské společnosti je na spadnutí, snad jej dokáže Colin Bridgerton vyřešit.